RAJOITETTU JA TURVALLINEN SURFVIIKKO 2020

Yyterin Surfkeskus, Pori

RAJOITETTU JA TURVALLINEN SURFVIIKKO 2020

2020-06-28 Yleinen 0

20.-27.7. Ma-Su

Rajoitettu tarkoittaa, että suosittelemme ensisijaisesti käytettävän Yyterin alueen majoitusvaihtoehtoja.

Surfkeskuksen viereen rajatulle alueelle osoitetaan leirintämahdollisuus:

  • 15 auto/asuntoauto/-vaunu paikkaa ilman lisätelttoja
  • 15 telttapaikkaa

Alueella varataan parkkipaikkoja päiväkävijöille, joita ei voi käyttää majoittumiseen. 

Tapahtumajärjestäjä varaa mahdollisuuden pyytää pysäköinnin valvonnan paikalle ellei ohjeita noudateta.

Turvallinen tarkoittaa, että noudatamme voimassa olevia tartuntatautilakiin perustuvia viranomaisohjeita: ”yli 50 henkilön, mutta korkeintaan 500 henkilön sisä- ja ulkotilaisuudet ovat sallittuja edellyttäen, että niissä turvallisuus voidaan varmistaa THL:n ja OKM:n ohjeistamien turvaetäisyyksien ja niiden edellyttämän asiakasmäärien rajaamisen sekä hygieniakäytäntöjen avullahttps://valtioneuvosto.fi/documents/1271139/21429433/Ohje+yleis%C3%B6tilaisuuksiin+yleisiin+kokoontumisiin+ja+julkisten+tilojen+k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n_140520.pdf/b90ac145-b4db-23db-c966-874570ee1b03/Ohje+yleis%C3%B6tilaisuuksiin+yleisiin+kokoontumisiin+ja+julkisten+tilojen+k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n_140520.pdf

Urheilujärjestöt ja myös SPLL pyrkii takaamaan, että ihmisten turvallisuus varmistetaan asiakasmäärien rajaamisella sekä turvaetäisyyksien ja hygienia- ohjeistuksien avulla.

Surfkeskuksen puku- ja suihkutilojen asiakasmäärät on rajoitettu. Ohjeet ovat kaikkien näkyvillä.

Surfkeskuksen saunan käyttö rajataan ja saunavuorot sovitaan varauksen mukaan viikonaikana.

Suosittelemme vaatteiden vaihtoa alueella majoittuville omissa majoitustiloissa, joten keskuksen tiloja voivat käyttää muut asiakkaat ja kursseille tulevat turvaetäisyydet huomioiden.

Puku- ja suihkutilat ovat avoinna 9-20, WC tilat ovat avoinna myös yöllä.

Ulkopuolinen siivousyritys hoitaa tarkan siivouksen 1x/päivässä koko viikon ajan.

TURVALLISUUSOHJE

Yyterin Surfkeskus/SPLL tekee lisäksi erillisen selvityksen ja riskien arvioinnin korona-ajan toimenpiteistä Surfviikon ajaksi.

VIIKON OHJELMA

Julkaistaan ennen surfviikkoa, isoja kokoontumisia pyritään välttämään pienellä laudoitusalueella. Ranta-aluetta ja merialuetta tullaan käyttämään ohjelmissa.

Majoittuville teemme ns. kesäkeittiön eli sisällä ei keitetä perunoita tms. vaan hankitaan keittolevy jääkaapin ja mikron yhteyteen. Tiskitaso tehdään ulos myös. 

VIIKON HINNASTO

Alueella majoittuvat maksavat majoitusmaksun, jolla katetaan tilojen käyttö ja siivous. Sähkön käytöstä veloitetaan 5€/vrk. Majoittujien henkilötiedot otetaan ylös. Tarkempi hinnasto majoittuville ilmoitetaan myöhemmin. Ennakkovarauksia ei majoitukseen oteta. 

Alueella päivisin vierailevat maksavat vain käyttämistään palveluista (suihku, sauna jne.).